Tietoa BounCen harrastajalle

JOKAINEN BOUNCEN HARRASTAJA SAA SÄHKÖPOSTITSE KAUDEN ALUSSA TIEDOTTEEN, JOSTA LÖYTYY KOOTTUNA TÄRKEIMMÄT ALKAVAA KAUTTA KOSKEVAT TIEDOT. VARMISTATHAN, ETTÄ OLET SAANUT TIEDOTTEEN JA LUKENUT SEN HUOLELLA LÄPI ENNEN ENSIMMÄISIÄ HARJOITUKSIA.

Harjoituspaikka

Kutojantie 4, Espoo. Ks. tarkemmat ohjeet kohdasta ”harjoituksiin saapuminen”.

Harjoitusajat

Harjoitusajat voitte tarkistaa kirjautumalla osoitteeseen: http://www.bounce-espoo.fi/seura/ilmoittautuminen/ Täällä näette tiedot ryhmästä/ryhmistä, johon/joihin olette itsenne tai lapsenne ilmoittanut. Kaudella on keskimäärin 15 harjoituskertaa, riippuen viikonpäivästä.

Mahdollisina juhlapyhinä, loma-aikoina ja BounCen tapahtumapäivinä ei ole harjoituksia. Tarkista pyhät, lomat ja tapahtumat sähköpostitse saamastasi tiedotteesta.

Jos harjoitukset joudutaan perumaan seurasta johtuen (esim. ohjaajan sairastuminen), ne korvataan myöhemmin sovittavana ajankohtana.

Ohjaajien yhteystiedot

Milla Hokkanen, p. 040 515 6606, mj.hokkanen@hotmail.com

Veera Oiva, p. 044 276 8844, veera.oiva@gmail.com

Nea Perälä, p. 040 356 1605, nea.perala@gmail.com

Violetta Piasecki, p. 050 440 6472, violetta@bounce-espoo.fi

Salla Salmijärvi, p. 045 120 5320, salla@bounce-espoo.fi

Jenni Sifverberg, p. 044 079 0507, jenni.silfverberg@icloud.com

Aleksi Dahlman, p. 040 5667466, dahlman.aleksi@gmail.com

Marleena Malkki, p. 040 120 5112, marleena@bounce-espoo.fi

Pedro Beato, pedro@bounce-espoo.fi

Leirit

BounCe järjestää loma-aikoina leirejä harrastajille sekä muille trampoliinivoimistelusta kiinnostuneille.

Pukeutuminen ym.

Hyvä harjoitteluasu on t-paita, joustavat housut ja sukat tai tossut. Pitkät hiukset on pidettävä kiinni. Taskuissa ei saa olla tavaraa, eikä purkkaa saa syödä harjoituksissa. Saliin ei saa tuoda eväitä eikä muita juomia kuin vettä. Mahdolliset eväät voi syödä hallin yläkerrassa vierashuoneessa. Ethän jätä arvotavaroita pukuhuoneisiin.

Turvallisuus

BounCen harjoitustilaan ei saa mennä ennen harjoitusten alkua eikä silloin, kun ohjaaja ei ole paikalla. Seuran vakuutus on voimassa vain harjoiteltaessa seuran ohjaajan johdolla. Trampoliinivoimistelu on turvallinen laji, mutta harjoittelu edellyttää turvaohjeiden noudattamista.

Harjoituksiin saapuminen

Kun löydät perille osoitteeseen Kutojantie 4, kulje sisäpihalle seuraten ”BounCe”-opasteita. Hallin ovi sijaitsee sisäpihan oikeassa nurkassa. Koodi sisäpihalle johtavan puomin ja hallin ulko-oven aukaisuun lähetetään erikseen jokaiselle harrastajalle sähköpostitse kausitiedotteessa. Koodi saattaa vaihtua yllättäen (seura ei vastaa koodin vaihdosta) ja uusi koodi ilmoitetaan harrastajille sähköpostitse. Mikäli siis jonain päivänä et pääse puomista/ovesta vanhalla koodilla, niin tarkista sähköpostisi tai tule kävellen ovelle ja odota rauhassa, että ohjaaja/harrastuskaveri tulee päästämään sisään. Jos et hetken odottelun jälkeen pääse sisälle niin soita Sallalle 045 120 5320, Marleenalle 045 1205112 tai Pedrolle 045 8887338.

Vakuutus

Kaikki harrastevoimistelijat (myös aikuiset) on vakuutettu Voimisteluliiton Jumppaturva-vakuutuksella (lisätietoa www.voimistelu.fi, hae jumppaturva). Vakuutus sisältyy seuran jäsenmaksuun, joka maksetaan kalenterivuoden ensimmäisen ilmoittautumisen yhteydessä. Vuonna 2017 jäsenmaksu on 25€.

Vakuutus ei ole voimassa perhebouncing-vuorolaisilla / temppuaamulaisilla.

Kuvauslupa

Kuvauslupa tarkoittaa, että BounCe ja sen yhteistyökumppanit saavat julkaista tunnistettavan kuvan tai videon (ilman nimeä) harrastajasta omissa kanavissaan. Kuvauslupa on kysytty jokaiselta vuoden 2017 aikana mukaan ilmoittautuneelta rekisteröitymisen yhteydessä. Jos olet rekisteröitynyt jo aiemmin, pyydämme sinua kirjautumaan jäsenrekisteriin ja täydentämään omien tietojen kohdalle sallitteko kuvaamisen, kiitos! Jäsenrekisteriin pääsette osoitteesta: https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx?OmanSeuranID=234

Vanhemmat

Katsomotila sijaitsee hallin yläkerran parvella. Mikäli haluatte jäädä katsomaan lapsenne harjoituksia, on parvi tähän oikea paikka. Ei häiritä lapsia ja ohjaajia salissa. HUOM. Vanhemmille on oma kuntosali hallin yläkerrassa! Vanhemmat voivat siis tuoda lapsen harjoituksiin ja jäädä itse kuntoilemaan samaan aikaan. Kuntosali maksaa vain kannattajajäsenmaksun verran eli 50 euroa vuodessa. Ilmoittautumaan pääset jäsenrekisterin kautta valitsemalla ryhmän ”kuntosali/kannattajajäsen”. Kuntosaliharjoittelu tapahtuu omalla vastuulla. Sali on auki harrasteryhmien harjoitusten aikaan.

Lajiin tutustuminen, paikan peruuttaminen ja poissaolot

Uusi harrastaja voi käydä kokeilemassa lajia sitoumuksetta kaksi kertaa. Paikan voi peruuttaa kahden harjoituskerran jälkeen. Tällöin jo maksettu harjoitusmaksu palautetaan, mutta jäsenmaksu pidätetään. Peruutus tapahtuu ilmoittamalla s.postitse osoitteeseen salla@bounce-espoo.fi. Jos harrastus keskeytetään kolmannen harjoituskerran jälkeen, pois jäävien harjoitusten maksua ei palauteta muutoin kuin lääkärintodistuksen perusteella.

Harjoituksista poisjäännistä pitää ilmoittaa ohjaajalle tekstiviestillä mieluiten hyvissä ajoin ennen harjoitusta. Satunnaisia poissaoloja ei hyvitetä. Pidempiaikaisesta sairaudesta aiheutunut poissaolo voidaan hyvittää lääkärintodistuksen perusteella. Kauden ensimmäisten harjoitusten poissaolosta voi ilmoittaa osoitteeseen: salla@bounce-espoo.fi

Jos harrastaja on ilmoittamatta poissa harjoituksista kolme peräkkäistä kertaa, hänen katsotaan luopuneen paikastaan ryhmässä. Jos harrastaja lopettaa kesken kauden, tästä pyydetään ilmoittamaan osoitteeseen salla@bounce-espoo.fi.

Tervetuloa mukaan trampoliiniharrastukseen!