Kun koulusta on lomaa, lapset pääsevät pomppimaan trampalle!

VOIMISTELUSEURA BOUNCE ESPOON TRAMPOLIINIPAINOTTEISET LIIKUNTALEIRIT

Espoon Kerassa kesällä 2020

Lasten kesäleirit järjestetään koronatilanteen salliessa. Olemme yhteydessä jo ilmoittautuneisiin tarvittaessa. Etusivulta löydät ajantasaista tietoa koronaviruksen vaikutuksesta seuran toimintaan.

LEIRI 1: ma 1.6. – pe 5.6. (vko 23)
LEIRI 2: ma 8.6. – pe 12.6. (vko 24)
LEIRI 3: ma 15.6. – ke 17.6. (vko 25, juhannusviikko)
LEIRI 4: ma 3.8. – pe 7.8. (vko 32)

ILOISTA JA TURVALLISTA LEIRITOIMINTAA HAUSKAAN LAJIIN KESKITTYEN
BounCen kokopäiväiset kesäleirit sisältävät monipuolisesti akrobatiaa ja voimistelua sekä harjoittelua oikeilla kilpatrampoliineilla. Leireillä opitaan hauskoja ja turvallisia tramppatemppuja, joiden osaamista voi hyödyntää myös kotitrampalla! Lisäksi ulkoillaan erilaisten lajien ja leikkien parissa sekä vietetään mukavaa aikaa yhdessä leirikavereiden kanssa. Koko viikon kestävillä leireillä käydään myös uimassa maauimalassa tai uimahallissa. Leirit päättyvät huikeisiin leiriolympialaisiin, joissa kisaillaan hyvässä ja kannustavassa hengessä! Tarkoituksena on nauttia liikunnasta ja kesästä iloisin mielin.

Leireille voivat osallistua BounCen harrastajat ja kaikki trampoliinivoimistelusta kiinnostuneet. Leireille ei tarvita aiempaa lajitaustaa voimistelusta tai muista lajeista. Leireillä opitaan osaavien ohjaajien johdolla uusia juttuja jokaisen oman tason mukaan. Osallistujia jaetaan tarvittaessa pienryhmiin, jotta kaikille voidaan tarjota sopivasti haastetta! Leireille voivat osallistua kaikki 7-12-vuotiaat tytöt ja pojat.

PAIKKA, AIKATAULU JA HINNAT
Leirit pidetään BounCen salissa Kerassa (Kutojantie 12). Aktiivista leireilyä on joka päivä klo 9 – 15. Ohjaajat ovat paikalla klo 8 – 16. Leireihin kuuluu lounas joka päivä.

Leirihinnat:

 • 1 viikko (vko 23, 24 tai 32): 175e. 
  • Perheen toinen ja sitä seuraavat lapset: 155€.
 • Juhannusviikko (vko 25) / 3 pvää: 105e.
  • Perheen toinen ja sitä seuraavat lapset: 95e.
 • Kahdelle tai useammalle leiriviikolle osallistuvilta leirimaksusta vähennetään 10€ / viikko alkuperäisestä leirihinnasta.
 • Jokaisen leirille osallistuvan on maksettava BounCen jäsenmaksu 30e. Jäsenmaksu sisältää vakuutuksen. Jäsenmaksu on voimassa koko vuoden 2020.

Hinnat sisältävät ruokailut ja aktiviteetit sekä niistä mahdollisesti aiheutuvat muut kustannukset.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen aukeaa ma 9.3. klo 10. Ilmoittautumaan pääset täältä.

HUOMIOITAVAA
Leirien toteutuminen: Leirit toteutuvat kun mukaan saadaan vähintään 9 lasta / leiri.

Leirikirje: Jokainen leiriläinen saa ennen leiriä sähköpostitse kirjeen, jossa on tärkeää tietoa leiriin liittyen. Luettehan kirjeen huolella!

Paikan peruuttaminen: Leirin peruutuksesta on ilmoitettava sähköpostitse Sallalle (salla@bounce-espoo.fi). Laskun maksamatta jättäminen tai leiriltä pois jääminen ei riitä peruutukseksi. Mikäli tiedät, ettet pääsekään leirille, on peruutus tehtävä mahdollisimman pian, jotta voimme tarjota peruutuspaikkaa muille lapsille.

 • Leirin peruutus on maksuton, kun ilmoitat peruuntumisesta viimeistään kaksi viikkoa (14 vrk) ennen leirin alkua.
 • Leirin peruutuksesta alle kaksi viikkoa ennen leirin alkua veloitamme leirimaksun kokonaisuudessaan.
 • Leiri voidaan peruttaa alle kaksi viikkoa ennen leirin alkua kuluttomasti vain äkillisessä sairastapauksessa lääkärintodistusta vastaan.
 • Jos lapsi sairastuu / loukkaantuu kesken leirin, hyvitetään jäljellä olevien leiripäivien maksu lääkärintodistusta vastaan.

Lisätietoja: salla@bounce-espoo.fi