AIKUISTEN TRAMPOLIINIKURSSI

Espoon Kilossa keväällä 2018:
Ma 19.2.-to 22.2. (vko 8)

 

TRAMPOLIINIVOIMISTELUA IHAN JOKAISELLE

Aikuisten harrasteryhmien harjoituksia ei pidetä talvilomaviikolla. Sen sijaan tarjolla on kolmen kerran trampoliinikurssi eli trampoliinivoimistelua kivalla fiiliksellä ja oman taitotason mukaan edeten. Aiempaa taustaa trampoliinista tai voimistelusta ei tarvita. Tervetulleita ovat BounCen harrastajat sekä kaikki trampoliinivoimistelusta kiinnostuneet. Uusille kokeilijoille kurssi on loistava mahdollisuus tutustua lajiin ja oppia perusliikkeet turvallisesti oikealla tekniikalla. Pihatrampalla voi kesällä sitten yllättää naapurit! 🙂 Jo pidempään harrastaneille tässä on loistava mahdollisuus hioa uusia taitoja kuntoon ja harjoitella esimerkiksi voltteja Pedron avustuksella!

PAIKKA JA AIKATAULU

Harjoitukset pidetään BounCen salissa Kilossa (Kutojantie 4). Harjoitukset järjestetään ma 19.2., ke 21.2. ja to 22.2. klo 17-18.30. Yhteensä kolme harjoituskertaa.

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Talviloman kurssin hinta on 45e. Ilmoittautumaan pääset pe 26.1. alkaen osoitteessa http://www.bounce-espoo.fi/seura/ilmoittautuminen/ kohdasta ”Aikuisten trampoliinikurssi talvilomalla”. Kurssi toteutuu kun mukaan saadaan vähintään viisi osallistujaa. Mukaan mahtuu max. 12 osallistujaa.

LISÄTIETOJA

Otathan mukaan joustavat vaatteet, sukat tai tossut ja juomapullon.

Paikan peruuttaminen:Kurssin peruutuksesta on ilmoitettava sähköpostitse Sallalle (salla@bounce-espoo.fi). Laskun maksamatta jättäminen tai kurssilta pois jääminen ei riitä peruutukseksi. Mikäli tiedät, ette pääsekään kurssille, on peruutus tehtävä mahdollisimman pian, jotta voimme tarjota peruutuspaikkaa muille.

  • Kurssin peruutus on maksuton, kun ilmoitat peruuntumisesta viimeistään viikkoa (7 vrk) ennen leirin alkua eli viimeistään su 11.2. aikana.
  • Kurssin peruutuksesta alle viikko ennen kurssin alkua veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.
  • Kurssi voidaan peruttaa alle viikko ennen kurssin alkua kuluttomasti vain äkillisessä sairastapauksessa lääkärintodistusta vastaan.
  • Sairastapauksissa väliin jäävät kurssikerrat hyvitetään lääkärintodistusta vastaan.