Harrastekisat ja 1-2 luokkien kilpailut 14.4.2018

Tervetuloa kaikki harrastajat, kilpailijat, valmentajat, tuomarit sekä kannustusväki voimisteluseura BounCe Espoo ry:n järjestämiin trampoliinivoimistelun luokkakilpailuihin sekä hyvän mielen harrastekisoihin.

AIKA: Lauantai 14.4.2018, klo 11.00 alkaen
PAIKKA: Kutojantie 4, 02630 Espoo. Ovet avoinna kello 8.00 lähtien.
SARJAT: Luokkakisa ja harrastekisa

Luokkakilpailu yksilö- ja synkroluokissa 1 ja 2. Tytöt ja pojat kilpailevat omissa sarjoissaan. Yksilöluokissa finaali (8 parasta), jonka pisteet lasketaan alkukisakierrosten pisteisiin.

Harrastekisa seuraavissa ikäluokissa:
Vuonna 2008 ja sitä myöhemmin syntyneet (tytöt ja pojat kilpailevat samassa sarjassa)
Vuonna 2007–2002 syntyneet (tytöt ja pojat kilpailevat samassa sarjassa)
Vuonna 2001 ja sitä aikaisemmin syntyneet (tytöt/naiset ja pojat/miehet kilpailevat samassa sarjassa)

HUOMIO HUOMIO! Lasten lisäksi kaikki lapsenmieliset mukaan harrastekisaan, kisassa ei ole yläikärajaa, asenne ratkaisee 🙂

Jokainen harrastekisaan osallistuva saa suorituksestaan palautteen. Osallistujia ei laiteta paremmuusjärjestykseen, mutta palkintoja on luvassa erilaisin perustein.

HARRASTEKISAN KILPAILUSARJAT:

1. kierroksen sarja (jokaisessa ikäluokassa):

1. haarataittohyppy
2. hyppy istumaan
3. hyppy istumasta ylös jaloilleen
4. kerähyppy
5. puolikierrehyppy

Pysäytys joko suoraan puolikierrehypystä, tai yhdestä jännehypystä.

2. kierroksen sarja (jokaisessa luokassa):

Sarja on omavalintainen ja koostuu 5-10 erilaisesta liikkeestä.

Ohje: Liikkeet jatkuvat suoraan toisistaan ilman pysähdystä tai välissä tehtyjä jännehyppyjä. Sarjan liikkeiden tulisi olla mahdollisimman erilaisia ja sisältää sekä volttipyörintää että kierrepyörintää sisältäviä liikkeitä. Sarjan tulee päättyä jaloilleen. Liikkeitä saa tarvittaessa toistaa.

TRAMPOLIINIT: 2 x Eurotramp Ultimate 4×4 mm, 2 x Eurotramp GM 4×4. Salin korkeus yli 8 metriä.

TUOMARIT: Luokkakisaan voimisteluliiton tuomarivelvoitteen mukaisesti. Jos seura ilmoittaa kilpailuun 8 voimistelijaa tai enemmän, tulee tuomareita ilmoittaa kaksi. Mikäli seuralla on kilpailijoita luokissa 2-4, tulee seuran lähettää kansallisen (taso 2) tuomarikortin omaavia tuomareita näihin luokkiin ja lajeihin ilmoitettujen kilpailijoiden lukumäärän vaatima määrä. Synkrokilpailussa jokaisen osallistuvan seuran on nimettävä kilpailuun aina kaksi tuomaria. Tuomareiden on voitava tuomaroida niissä kilpailuluokissa, joissa seuralla on kilpailijoita. Tuomarit voivat olla samoja, jotka on ilmoitettu yksilökilpailuun.

Harrastekisaan osallistuvien ei tarvitse lähettää tuomareita.

ALUSTAVA AIKATAULU

8.00-10.50 kaikille vapaa harjoittelu. Harrastekisaajille yhteinen alkulämmittely, ajankohta tarkentuu ilmoittautumismäärien myötä.
09.00 mennessä luokkakisan kilpailukorttien palautus
9.15 tuomaripalaveri luokkakisa
11.00 – 16.00 Sisäänmarssi sekä luokka- että harrastekisaajat.
Luokkakisa kisataan järjestyksessä 1. luokka, 2. luokka, finaalit, synkrokisa. Samaan aikaan kisataan toisilla trampoliineilla harrastekisa, jonka arvioitu kesto on noin 3 tuntia.
14.00 Harrastekisan palkintojenjako
16.15 Luokkakisan palkintojenjako

Aikataulumuutokset ovat mahdollisia kilpailijamäärästä ja tuomari-ilmoittautumisista riippuen. Tarkennettu aikataulu löytyy kisapalvelusta sekä lähetetään kaikille harrastekisaan ilmoittautuneille ilmoittautumisen jälkeen, viimeistään viikkoa ennen kisaa.

ILMOITTAUTUMINEN: Luokkakisan ilmoittautumiset kisapalvelun kautta lauantaihin 31.3.2018 mennessä, jonka jälkeen tulleet ilmoittautumiset luokitellaan jälki-ilmoittautumisiksi. Harrastekisan ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen susanna.tuuras (at) gmail.com. Viestiin nimi sekä osallistumissarja.

LISENSSIT: Luokkakisaan osallistuvilla on oltava voimassa oleva kilpailulisenssi ja vakuutus. Harrastekisaan osallistuvalla tulee olla Voimisteluliiton harrastelisenssi (20€): http://www.voimistelu.fi/fi/Tapahtumat-ja-kilpailut/Kilpailulisenssit-ja-vakuutukset . Lisäksi osallistujalla tulee olla voimassa oleva oma tapaturmavakuutus tai harrastelisenssin vakuutus (10€). Lisenssimaksu tullaan tarkistamaan sisäänpääsyn yhteydessä (paperiprintti, verkkopankkimaksu, kuvakaappaus yms.)

LASKUTUS: Bounce laskuttaa luokkakisaan osallistuvilta seuroilta osallistumismaksut ilmoittautumisien perusteella. Ilmoittautuneiden voimistelijoiden kilpailumaksun palautus vain lääkärintodistuksella, mikäli voimistelija ei osallistu kisaan. Harrastekisan osallistumismaksu (5 €) maksetaan paikan päällä lisenssin tarkistuksen yhteydessä sisään tultaessa.

OSALLISTUMISMAKSU:
Luokkakisa: Osallistumismaksu yksilökisaan on 30 €/kilpailija. Mikäli voimistelija kilpailee myös synkrossa, on lisämaksu 10 €/voimistelija. Mikäli voimistelija osallistuu vain synkrokisaan eikä lainkaan yksilökisaan, on maksu 15 €/voimistelija. Jälki-ilmoittautumiset 35€/kilpailija/luokka maksetaan kilpailupaikalla. Harrastekisan osallistumismaksu on 5 euroa/harrastaja, joka maksetaan paikalle saavuttaessa käteisellä.

Kisapaikan pihasta löytyy parkkitilaa. Sisäänpääsymaksu tapahtumaan on 5 euroa aikuinen/ 2 euroa lapsi. Kisapaikalla on kahvio, jossa myynnissä suolaista ja makeaa, maksuna käy vain käteinen.

Luokkakisaajat HUOM! Ota mukaan valmiiksi täytetty kisakortti, kisapaikalla ei ole tyhjiä kisakortteja.

Lisätietoja saa tarvittaessa laittamalla sähköpostia osoitteeseen susanna.tuuras(at)gmail.com.

Tervetuloa!