Kun koulusta on lomaa, lapset pääsevät pomppimaan trampalle!

VOIMISTELUSEURA BOUNCE ESPOON TRAMPOLIINIPAINOTTEINEN LIIKUNTALEIRI

Espoon Kilossa talvella 2018:
Ma 19.2.-to 22.2. (vko 8)

 

KIVAA JA TURVALLISTA LEIRITOIMINTAA HAUSKAAN LAJIIN KESKITTYEN
BounCen kokopäiväinen talvilomaleiri sisältää monipuolisesti akrobatiaa ja voimistelua sekä harjoittelua oikeilla kilpatrampoliineilla. Leirillä opitaan hauskoja ja turvallisia tramppatemppuja, joiden osaamista voi heti kevään tullen hyödyntää myös kotitrampalla! Lisäksi pidetään hauskaa erilaisten lajien ja leikkien parissa sekä vietetään mukavaa aikaa yhdessä leirikavereiden kanssa. Leirillä pidetään huikeat leiriolympialaiset, joissa kisaillaan hyvässä ja kannustavassa hengessä! Tarkoituksena on nauttia liikunnasta iloisin mielin. Leirin lopussa järjestetään näytös, jossa leiriläiset saavat esittää taitojaan toisille leiriläisille ja vanhemmilleen. Leirille ei tarvita aiempaa lajitaustaa voimistelusta tai muista lajeista. Leirillä opitaan osaavien ohjaajien johdolla uusia juttuja jokaisen oman tason mukaan. Leireille voivat osallistua kaikki 7-12-vuotiaat tytöt ja pojat.

PAIKKA, AIKATAULU JA HINNAT
Leiri pidetään BounCen salissa Kilossa (Kutojantie 4) ma 19.2.-to 22.2. Aktiivista leireilyä on joka päivä klo 9 – 15. Ohjaajat ovat paikalla klo 8 – 16. Torstaina leiri päättyy näytökseen (kesto n. 15min), joka alkaa klo 15.15. Leiripäivä on siis torstaina hieman pidempi, jotta mahdollisimman moni vanhempi ehtii paikanpäälle nauttimaan näytöksestä.

Leiriin kuuluu lounas läheisessä Amica-ravintola Kutojassa. Iltapäivällä pidetään välipalahetki, johon jokainen leiriläinen tuo kotoa omat terveelliset eväät. Kaikki leiriläiset on vakuutettu seuran puolesta.

Leirihinnat:

  • 175€ / BounCen jäsen 150€
  • Perheen toisen ja sitä seuraavien leirille ilmoittautuneiden lasten leiriviikko maksaa 155€ / BounCen jäsen 130€

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen leirille aukeaa perjaintaina 26.1. Leirille mahtuu mukaan 16 lasta. Leiri toteutuu kun lapsia saadaan mukaan vähintään 9. Ilmoittautumaan pääset osoitteessa http://www.bounce-espoo.fi/seura/ilmoittautuminen/

HUOMIOITAVAA
Leirikirje:
Jokainen leiriläinen saa ennen leiriä sähköpostitse kirjeen, jossa on tärkeää tietoa leiriin liittyen. Luettehan kirjeen huolella!

Paikan peruuttaminen: Leirin peruutuksesta on ilmoitettava sähköpostitse Sallalle (salla@bounce-espoo.fi). Laskun maksamatta jättäminen tai leiriltä pois jääminen ei riitä peruutukseksi. Mikäli tiedät, ettet pääsekään leirille, on peruutus tehtävä mahdollisimman pian, jotta voimme tarjota peruutuspaikkaa muille lapsille.

  • Leirin peruutus on maksuton, kun ilmoitat peruuntumisesta viimeistään kaksi viikkoa (14 vrk) ennen leirin alkua.
  • Leirin peruutuksesta alle kaksi viikkoa ennen leirin alkua veloitamme leirimaksun kokonaisuudessaan.
  • Leiri voidaan peruttaa alle kaksi viikkoa ennen leirin alkua kuluttomasti vain äkillisessä sairastapauksessa lääkärintodistusta vastaan.
  • Jos lapsi sairastuu kesken leirin, hyvitetään jäljellä olevien leiripäivien maksu lääkärintodistusta vastaan.

 

Lisätietoja: salla@bounce-espoo.fi