LEIRIPÄIVÄ 11-18 -VUOTIAILLE

Jatkotasolla, edistyneissä tai harrastekisaryhmässä harjoitteleville
perjantaina 23.2. klo 9-15.30 BounCen salilla Kilossa!

 

TEHOTREENIÄ TRAMPOLIINIVOIMISTELUN HARRASTAJILLE
Nuorten leiripäivä on loistava mahdollisuus hioa omaa tramppatekniikkaa ja opetella haastavampia liikkeitä! Leiripäivänä tramppa-aika on pidempi kuin normaaleissa treeneissä, jolloin ehditään mennä syvemmälle harjoiteltaviin asioihin ja keskittyä viikkoharkkoja enemmän yksilölliseen valmennukseen. Valmentamassa mukana on BounCen kilparyhmien valmentaja eli luvassa on laadukasta ohjausta! Nuorten leiripäivä on tarkoitettu 12-19 -vuotiaille BounCen harrastajille, jotka harrastavat trampoliinivoimistelua jatkotasolla, edistyneissä tai harrastekisaryhmässä.

AIKATAULU JA PAIKKA
Pe 23.2.
klo 9-11  tramppatreeni
klo 11-12  ruokailu läheisessä Amica-ravintola Kutojassa (sis. hintaan)
klo 12-13 tramppaan / liikuntaan liittyviä ryhmätehtäviä
klo 13-15.30 tramppatreeni + voimaosio

Leiripäivä pidetään BounCen salilla Espoossa, osoitteessa Kutojantie 4.

HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN
Leiripäivän hinta on 50e. Hinta sisältää ruokailun läheisessä Amica-ravintola Kutojassa.
Saman perheen toinen osallistuja 40e.
Henkilöiltä, jotka eivät ole vielä BounCen jäseniä peritään osallistumismaksun lisäksi jäsenmaksu 25e / v. 2018, joka sisältää vakuutuksen.

Ilmoittautuminen alkaa pe 26.1. Nuorten leiripäivä toteutuu, kun mukaan saadaan vähintään 6 osallistujaa. Leiripäivään mahtuu mukaan 12 osallistujaa. Ilmoittautumaan pääset täältä.

HUOMIOITAVAA
Otathan mukaan joustavat urheiluvaatteet, sukat tai tossut, lämmintä vaatetta (salissa on viileää, mikäli ei urheile), ulkovaatteet ruokailuun siirtymistä varten, omia eväitä tarpeen mukaan ja vesipullon.

Paikan peruuttaminen: Leiripäivän peruutuksesta on ilmoitettava sähköpostitse Sallalle (salla@bounce-espoo.fi). Laskun maksamatta jättäminen tai leiripäivästä pois jääminen ei riitä peruutukseksi. Mikäli tiedät, ette pääsekään leiripäivään, on peruutus tehtävä mahdollisimman pian, jotta voimme tarjota peruutuspaikkaa muille nuorille.

  • Leiripäivän peruutus on maksuton, kun ilmoitat peruuntumisesta viimeistään viikkoa (7 vrk) ennen leiripäivän alkua eli viimeistään su 11.2. aikana.
  • Leiripäivän peruutuksesta alle viikko ennen leiripäivän alkua veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.
  • Leiripäivä voidaan peruttaa alle viikko ennen leiripäivän alkua kuluttomasti vain äkillisessä sairastapauksessa lääkärintodistusta vastaan.