Aikuisten harrasteryhmät ja vapaavuoro


AIKUISTEN HARRASTERYHMÄT

Aikuiset voivat harrastaa lajia omissa, motivoituneissa ryhmissään. Aikuisten harjoitukset etenevät yksilöllisesti jokaisen oman taitotason mukaan. Samassa ryhmässä voi olla jo pitkään lajia harrastaneita. Laji sopii aikuisille erinomaisesti; uuden oppiminen sekä liikuntamuodon hauskuus ja tehokkuus yhdistyvät aikuisten harjoituksissa. Harjoitukset koostuvat alkulämmittelystä, hyppimisestä ja lihaskunto- tai venyttelyosiosta. Katso aikuisryhmien aikataulut ryhmäkalenterista ja hinnat sivultamme kohdasta harjoitusmaksut.

 

AIKUISTEN VAPAAVUORO

UUSI Aikuisten vapaavuoro torstaisin klo 19.45-20.45. Vapaavuorolle saat osallistua BounCen kertakortilla. Paikalla on ohjaaja, joka tunnin aikana leimaa kortit. Ohjausta ei ole ja hyppiminen tapahtuu omalla vastuulla. Vapaavuorolle ei tarvitse ilmoittautua erikseen, riittää kun saavut paikalle. Vapaavuoroa suositellaan aikuisille, joilla on jo jonkin verran kokemusta trampoliinivoimistelusta ja itsenäinen harjoittelu onnistuu turvallisesti.

KERTAKORTTIEN HINNAT:

3 kerran kortti / 36e
5 kerran kortti / 55e
10 kerran kortti / 100e

Lisäksi kertakorttilaisten on vuoden ensimmäisen korttioston yhteydessä maksettava seuran jäsenmaksu 25e. Kertakortin pääset ostamaan jäsenrekisteristä ilmoittautumalla ryhmään ”Usemman kerran kortti” ja valitsemalla haluamasi kertamäärän vaihtoehdoista.