PowerBounce- tunti

POWERBOUNCE ON TAUOLLA SYKSYN 2017.
Kertakorttia, johon jäi käyttämättömiä kertoja, voit hyödyntää perhebouncingiin (3 leimaa / kerta) ja aikuisten uudelle vapaavuorolle (1 leima / kerta).

Aikuinen! Heittäydy kehonpainoharjoittelun maailmaan! Treenaa fyysisiä ominaisuuksia kuten kilpahyppijät!

Erittäin monipuolinen ja tehokas harjoitus kaikille, jotka haluavat treenata hiki pinnassa, mutta pilke silmäkulmassa. Sopii juuri sinulle, joka olet kyllästynyt perinteisiin ryhmäliikuntatunteihin ja haluat kokea ja oppia enemmän!

PowerBounce treenejä on sekä aamulla että illalla, mikä mahdollistaa harjoittelun esimerkiksi vuorotyöläisille ja kotona oleville vanhemmille. PowerBounce perustuu monipuoliseen voimaharjoitteluun kehonpaino-, kehonhallinta- ja akrobatiaharjoitteiden avulla. Harjoitukset ovat hyvin monipuolisia ja vaihtelevia, täysin samanlaisia treenejä ei ole! Jokaiseen harjoitukseen kuuluu aina alku- ja loppuverryttely. Käytämme treenin aikana salissa olevia välineitä ja joskus myös trampoliineja. Voit itse valita harjoituksen haastavuuden, kaikenkuntoiset ovat siis tervetulleita treenaamaan! Jonkinlaisesta akrobatiataustasta voi olla hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä. Riittää, kun tulet avoimin mielin, haastat itsesi ja pidät hauskaa!

Vaatetus: Treeni tehdään sukat jalassa tai paljain jaloin (sukat on hyvä olla mukana mahdollista trampoliiniosuutta varten), liikunnalliset vaatteet.

Huomioi etukäteen: Haluamme tarjota treenin myös kotona lapsiaan hoitaville vanhemmille. Näin ollen kotihoidossa olevat alle kouluikäiset lapset on mahdollista ottaa mukaan salille. Perheen pienimmille on treenin ajaksi varattu houkutteleva leikkinurkkaus leluineen, kirjoineen ja piirustusvälineineen. Huomioithan, että vanhemmat ovat vastuussa lapsistaan myös treenin aikana, eikä leikeistä saa aiheutua häiriötä muille harjoittelijoille.

Ilmoittautuminen ja maksutapa: Ilmoittaudu treeniin etukäteen, viimeistään edellisenä iltana klo 21 mennessä. Ilmoittautuminen sähköpostitse marleena@bounce-espoo.fi tai tekstiviestillä 0451205112. PowerBouncessa voi käydä omien aikataulujen mukaan 1 – 2 x viikossa tai harvemmin eikä pitkäaikaista sitoutumista vaadita. Maksu suoritetaan 10- / 5- / 3- kerran kortilla, joka ostetaan ETUKÄTEEN jäsenrekisteristä (löytyy nimellä ”useamman kerran kortti”). Pidä kortti aina mukana treeneissä! PowerBounceen osallistuvat maksavat kortin oston yhteydessä BounCen jäsenmaksun (25€ vuonna 2017). Ei koske niitä, jotka ovat jo seuran jäseniä.

Harjoitusten ajankohdat:

PowerBounCe tauolla syksyn 2017.

(Ohjaajana Marleena Malkki)