AIKUISTEN TRAMPOLIINIKURSSI

Espoon Kilossa kesällä 2019


TRAMPOLIINIVOIMISTELUA IHAN JOKAISELLE

Aikuisten harrasteryhmien kausi loppuu 11.5.2019. Kesäkuussa järjestämme aikuisille trampoliinikurssin eli luvassa on trampoliinivoimistelua kivalla fiiliksellä ja oman taitotason mukaan edeten. Aiempaa taustaa trampoliinista tai voimistelusta ei tarvita. Tervetulleita ovat BounCen harrastajat sekä kaikki trampoliinivoimistelusta kiinnostuneet. Uusille kokeilijoille kurssi on loistava mahdollisuus tutustua lajiin ja oppia perusliikkeet turvallisesti oikealla tekniikalla. Pihatrampalla voi sitten yllättää naapurit! 🙂 Jo pidempään harrastaneille tässä on loistava mahdollisuus hioa uusia taitoja kuntoon.

PAIKKA JA AIKATAULU

Harjoitukset pidetään BounCen salissa Kilossa (Kutojantie 4). Harjoituksia on yhteensä viisi kertaa 1,5h. Harjoituskerrat ovat
-ti
4.6. klo 18.30-20.00
-to
6.6. klo 18.30-20.00
-ti 11.6. klo 18.30-20.00
-to
13.6. klo 18.30-20.00
-ti 18.6. klo 18.30-20.00

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Kurssin hinta on 70e. Uusille kokeilijoille tulee kurssimaksun lisäksi maksettavaksi BounCen jäsenmaksu (25e/2019), joka sisältää vakuutuksen. Ilmoittautuminen on auki! Ilmoittautumaan pääset täältä.

LISÄTIETOJA

Otathan mukaan joustavat vaatteet, sukat tai tossut ja juomapullon.

Paikan peruuttaminen:Kurssin peruutuksesta on ilmoitettava sähköpostitse Sallalle (salla@bounce-espoo.fi). Laskun maksamatta jättäminen tai kurssilta pois jääminen ei riitä peruutukseksi. Mikäli tiedät, ettet pääsekään kurssille, on peruutus tehtävä mahdollisimman pian, jotta voimme tarjota peruutuspaikkaa muille.

  • Kurssin peruutus on maksuton, kun ilmoitat peruuntumisesta viimeistään viikkoa (7 vrk) ennen kurssin alkua.
  • Kurssin peruutuksesta alle viikko ennen kurssin alkua veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.
  • Kurssi voidaan peruttaa alle viikko ennen kurssin alkua kuluttomasti vain äkillisessä sairastapauksessa lääkärintodistusta vastaan.
  • Sairastapauksissa väliin jäävät kurssikerrat hyvitetään lääkärintodistusta vastaan.

TERVETULOA POMPPIMAAN!