PERHEBOUNCING

Varaa perheellesi oikea kilpatrampoliini käyttöön tunniksi ja vietä kiva tramppahetki yhdessä perheen kanssa! 

VAPAA TRAMPPAVUORO PERHEILLE

Seuraavat Perhebouncing-vuorot pidetään Helatorstaina 30.5. klo 9.30-10.30 ja 10.45-11.45. BounCen salilla osoitteessa Kutojantie 4, Espoo. Paikalle voi saapua 15 minuuttia ennen vuoron alkua.  Varattavissa on kullakin vuorolla neljä trampoliinia eli mukaan mahtuu neljä perhettä. Salissa on tramppojen lisäksi temppurata, joka on kaikkien perhebouncing-vuorolaisten käytettävissä. Paikalla on ohjaaja, joka valvoo sääntöjen noudattamista. Varsinaista opetusta ei ole.

HINTA, ILMOITTAUTUMINEN JA OSALLISTUJAMÄÄRÄ

Perhebouncing-vuoro maksaa 40€ / trampoliini / perhe. Yksi perheenjäsen rekisteröityy BounCen jäsenrekisteriin ja ilmoittautuu ryhmään ”Perhebouncing – trampoliinin varaus perheelle”. Yhden henkilön ilmoittautuminen kattaa trampoliinin varauksen tunniksi hänen perheelleen.

Osallistujamäärän perhe saa päättää itse, mutta kannattaa huomioida kullekin osallistujalle tunnissa jäävä hyppyaika (käytössä yksi trampoliini per porukka, jolloin esimerkiksi 6 hlön porukalle jää tunnissa hyppyaikaa 10min/hlö).

LISÄTIETOJA

Vastuu: Kullakin trampan varanneella perheellä tulee olla mukana vähintään yksi täysi-ikäinen henkilö, joka on vastuussa perheen toiminnasta harjoitusvuoron ajan. Seuran vakuutus ei kata Perhebouncingissa mahdollisesti sattuvia tapaturmia. Lapset ovat omien aikuistensa valvonnassa ja vastuulla Perhebouncingin aikana. Jokaisen perheen tulee allekirjoittaa ”Perhebouncing – ohjeet osallistujille”- lomake ennen omaa harjoitusvuoroa. Olettehan siis hyvissä ajoin paikalla!

Vaatetus: Päälle vapaamuotoinen liikunnallinen vaatetus, ei nappeja tai vetoketjuja vaatteissa. Taskujen tulee olla tyhjät, pitkät hiukset laitetaan kiinni ja korut ja kellot otetaan pois. Hypittäessä käytetään sukkia tai tossuja.

Vahvistus: Jokaiselle perheelle lähetetään sähköpostitse vahvistus ja hallin ovikoodi vielä ennen Perhebouncing-vuoroa.

Paikan peruuttaminen: Oman varauksen peruutuksesta on ilmoitettava sähköpostitse osoitteeseen salla@bounce-espoo.fi. Laskun maksamatta jättäminen tai vuorolta pois jääminen ei riitä peruutukseksi. Mikäli tiedät, ettet pääsekään vuorolle, on peruutus tehtävä mahdollisimman pian, jotta voimme tarjota peruutuspaikkaa muille perheille.

  • Varauksen peruutus on maksuton, kun ilmoitat peruuntumisesta viimeistään viikkoa (7vrk) ennen vuoroa.
  • Varauksen peruutuksesta alle viikko ennen vuoroa veloitamme maksun kokonaisuudessaan.
  • Vuoro voidaan peruuttaa alle viikko ennen vuoroa kuluttomasti vain äkillisissä sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan.

Seuraava perhebouncing: To 30.5. klo 9.30-10.30 sekä 10.45-11.45.