AIKUISTEN TRAMPOLIINIKURSSI

Espoon Kilossa syksyllä 2018


TRAMPOLIINIVOIMISTELUA IHAN JOKAISELLE

Syyslomaviikolla BounCe järjestää aikuisille kolmen kerran trampoliinikurssin eli ohjattua trampoliinivoimistelua kivalla fiiliksellä ja oman taitotason mukaan edeten. Aiempaa taustaa trampoliinista tai voimistelusta ei tarvita. Tervetulleita ovat BounCen harrastajat sekä kaikki trampoliinivoimistelusta kiinnostuneet. Uusille kokeilijoille kurssi on loistava mahdollisuus tutustua lajiin ja oppia perusliikkeet turvallisesti oikealla tekniikalla. Pihatrampalla voi sitten yllättää naapurit! 🙂 Jo pidempään harrastaneille tässä on loistava mahdollisuus hioa uusia taitoja kuntoon.

PAIKKA JA AIKATAULU

Harjoitukset pidetään BounCen salissa Kilossa (Kutojantie 4). Harjoituksia on yhteensä kolme kertaa 1,5h. Harjoituskerrat ovat
ma 15.10. klo 18-19.30
-ti 16.10. klo 18-19.30
-ke 17.10. klo 18-19.30

Ohjaajina Milla Hokkanen ja Nea Perälä

HINNAT, ILMOITTAUTUMINEN JA OSALLISTUJAMÄÄRÄ

Kurssin hinta on 48e. Ilmoittautumaan pääset tästä. Kurssille mahtuu 12 aikuista. Kurssi toteutuu kun mukaan saadaan vähintään 6 osallistujaa.

LISÄTIETOJA

Otathan mukaan joustavat vaatteet, sukat tai tossut ja juomapullon.

Paikan peruuttaminen: Kurssin peruutuksesta on ilmoitettava sähköpostitse Sallalle (salla@bounce-espoo.fi). Laskun maksamatta jättäminen tai kurssilta pois jääminen ei riitä peruutukseksi. Mikäli tiedät, ette pääsekään kurssille, on peruutus tehtävä mahdollisimman pian, jotta voimme tarjota peruutuspaikkaa muille.

  • Kurssin peruutus on maksuton, kun ilmoitat peruuntumisesta viimeistään viikkoa (7 vrk) ennen kurssin alkua.
  • Kurssin peruutuksesta alle viikko ennen kurssin alkua veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.
  • Kurssi voidaan peruttaa alle viikko ennen kurssin alkua kuluttomasti vain äkillisessä sairastapauksessa lääkärintodistusta vastaan.
  • Sairastapauksissa väliin jäävät kurssikerrat hyvitetään lääkärintodistusta vastaan.

TERVETULOA POMPPIMAAN!