VOIMISTELUSEURA BOUNCE ESPOON TRAMPOLIINIPAINOTTEINEN LIIKUNTALEIRI

Espoon Kilossa talvilomalla 2020.

KIVAA JA TURVALLISTA LEIRITOIMINTAA HAUSKAAN LAJIIN KESKITTYEN
BounCen kokopäiväinen talvilomaleiri sisältää monipuolisesti akrobatiaa, pelejä ja leikkejä sekä harjoittelua oikeilla kilpatrampoliineilla! Leirillä opitaan hauskoja ja turvallisia tramppatemppuja, joiden osaamista voi hyödyntää vaikkapa tramppapuistossa käydessä. Leirillä tutustutaan myös tuplaminitrampoliiniin ja vietetään mukavaa aikaa yhdessä leirikavereiden kanssa. Tarkoituksena on nauttia liikunnasta iloisin mielin. Leirille ei tarvita aiempaa lajitaustaa voimistelusta tai muista lajeista. Uusia juttuja opetellaan osaavien ohjaajien johdolla jokaisen oman tason mukaan. Leirille voivat osallistua kaikki 7-12-vuotiaat tytöt ja pojat.

PAIKKA, AIKATAULU JA HINNAT
Leiri pidetään BounCen salissa Kilossa, Kutojantie 12, ma 17.2.-ke 19.2. (3 päivää). Huomaathan, että olemme muuttaneet uusiin tiloihin (entinen osoite Kutojantie 4)! Aktiivista leireilyä on joka päivä klo 9 – 15. Ohjaajat  ovat paikalla klo 8 – 16. Aamulla klo 8-9 ja iltapäivällä klo 15-16 omatoimista valvottua toimintaa salissa (lautapelejä, hyppynaruhyppelyä jne).

Leiriin kuuluu lounas läheisessä Amica-ravintola Kutojassa. Iltapäivällä pidetään välipalahetki, johon jokainen leiriläinen tuo kotoa omat terveelliset eväät. Kaikki leiriläiset on vakuutettu seuran puolesta.

Leirihinnat:

  • 105€ / leiri
  • Perheen toinen ja sitä seuraavat lapset: 95€ / leiri

Jokaisen leirille ilmoittautuvan on maksettava BounCen jäsenmaksu 30e (sis. vakuutuksen), ellei sitä vielä vuoden 2020 osalta ole maksanut. Jäsenmaksulasku lähtee automaattisesti leirilaskun yhteydessä, mikäli leiriläisellä ei vielä ole jäsenyyttä.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen leirille on auki! Leirille mahtuu mukaan 20 lasta. Leiri toteutuu kun lapsia saadaan mukaan vähintään 8. Ilmoittautumaan pääset osoitteessa http://www.bounce-espoo.fi/seura/ilmoittautuminen/

HUOMIOITAVAA
Leirikirje:
Jokainen leiriläinen saa ennen leiriä sähköpostitse kirjeen, jossa on tärkeää tietoa leiriin liittyen. Luettehan kirjeen huolella!

Paikan peruuttaminen: Leirin peruutuksesta on ilmoitettava sähköpostitse Sallalle (salla@bounce-espoo.fi). Laskun maksamatta jättäminen tai leiriltä pois jääminen ei riitä peruutukseksi. Mikäli tiedät, ettet pääsekään leirille, on peruutus tehtävä mahdollisimman pian, jotta voimme tarjota peruutuspaikkaa muille lapsille.

  • Leirin peruutus on maksuton, kun ilmoitat peruuntumisesta viimeistään kaksi viikkoa (14 vrk) ennen leirin alkua.
  • Leirin peruutuksesta alle kaksi viikkoa ennen leirin alkua veloitamme leirimaksun kokonaisuudessaan.
  • Leiri voidaan peruttaa alle kaksi viikkoa ennen leirin alkua kuluttomasti vain äkillisessä sairastapauksessa lääkärintodistusta vastaan.
  • Jos lapsi sairastuu kesken leirin, hyvitetään jäljellä olevien leiripäivien maksu lääkärintodistusta vastaan.

Lisätietoja: salla@bounce-espoo.fi