TRAMPOLIINIKURSSI 8-12 -vuotiaille

Espoon Kilossa talvilomalla 2019

Talvilomaviikolla BounCe järjestää 8-12 -vuotiaille kolmen kerran trampoliinikurssin, jossa opetellaan temppuja isoilla kilpatrampoliineilla sekä tutustutaan tuplaminitrampoliinilla hyppimiseen. Kurssilla jokainen harjoittelee oman taitotason mukaisia liikkeitä. Aiempaa taustaa trampoliinista tai voimistelusta ei tarvita. Tervetulleita ovat BounCen harrastajat sekä kaikki trampoliinivoimistelusta kiinnostuneet. Uusille kokeilijoille kurssi on loistava mahdollisuus tutustua lajiin ja oppia perusliikkeet turvallisesti oikealla tekniikalla. BounCen harrastajille kurssi on hyvä tilaisuus pitää yllä pomppuvirettä talvilomaviikon ajan ja päästä harjoittelemaan eri ohjaajien opetuksessa.

PAIKKA JA AIKATAULU

Harjoitukset pidetään BounCen salissa Kilossa (Kutojantie 4). Harjoituksia on yhteensä kolme kertaa 1h. Harjoituskerrat ovat
ma 18.2. klo 17.30-18.30
-ti 19.2. klo 17.30-18.30
-ke 20.2. klo 17.30-18.30

HINNAT, ILMOITTAUTUMINEN JA OSALLISTUJAMÄÄRÄ

Kurssin hinta on 42e. Ilmoittautumaan pääset tästä. Kurssille mahtuu 12 lasta. Kurssi toteutuu kun mukaan saadaan vähintään 4 osallistujaa.

LISÄTIETOJA

Otathan mukaan joustavat vaatteet, sukat tai tossut ja juomapullon.

Paikan peruuttaminen: Kurssin peruutuksesta on ilmoitettava sähköpostitse Sallalle (salla@bounce-espoo.fi). Laskun maksamatta jättäminen tai kurssilta pois jääminen ei riitä peruutukseksi. Mikäli tiedät, ette pääsekään kurssille, on peruutus tehtävä mahdollisimman pian, jotta voimme tarjota peruutuspaikkaa muille.

  • Kurssin peruutus on maksuton, kun ilmoitat peruuntumisesta viimeistään viikkoa (7 vrk) ennen kurssin alkua.
  • Kurssin peruutuksesta alle viikko ennen kurssin alkua veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.
  • Kurssi voidaan peruttaa alle viikko ennen kurssin alkua kuluttomasti vain äkillisessä sairastapauksessa lääkärintodistusta vastaan.
  • Sairastapauksissa väliin jäävät kurssikerrat hyvitetään lääkärintodistusta vastaan.

TERVETULOA POMPPIMAAN!