Aleksi Dahlman

Moi!

Olen Aleksi ja toimin BounCen harrastetoiminnan ohjaajavastaavana. Työtehtäviäni ovat harrasteryhmien ohjaaminen, harrasteryhmien ohjaajien lähiesimiehenä toimiminen sekä seuran hallinnolliset tehtävät.

Olen koulutukseltani Liikunnanohjaaja (AMK). Olen myös suorittanut Suomen Voimisteluliiton 1. tason ohjaajakoulutuksen, johon sisältyy mm. trampoliinivoimistelun lajitaitokoulutus. Lisäksi olen käynyt muita koulutuksia kuten liikuntaleikkikouluohjaajan koulutus, fyysinen valmennus sekä Suomen Judoliiton 1. Tason ohjaajakoulutus.

Olen aloittanut trampoliinivoimistelun ohjaamisen BounCessa vuoden 2017 alussa. Omaa lajitaustaa minulla ei ole, oma lajini on ollut judo. Ennen trampoliinivoimistelun ohjaamisen aloittamista toimin usean vuoden ajan judoseurassa valmentajana valmentaen niin lapsia kuin aikuisia, niin kisaajia kuin harrastajiakin. Lisäksi olen ohjannut muita liikuntaryhmiä 4-vuotiaista senioreihin ja erityisryhmiin. Koulutukseni ja lajitaustani ansiosta pystyn ohjaamaan monipuolisia ja mielekkäitä harjoituksia, joissa korostuu akrobatia ja oman kehonhallinta.

Tavoitteenani on olla hyvä ohjaaja, joka tarkoittaa yksilöllisiä tarpeita tukevaa motivoivaa kasvattajaa, joka osaa luoda edellytykset voimistelijan itsensä kehittämiselle, jotta jokainen voimistelija viihtyisi harjoituksissa, saisi onnistumisen elämyksiä sekä oppisi uusia temppuja turvallisesti.

Jos jokin asia askarruttaa niin minuun saa yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai saa tulla nykäisemään hihasta harjoituksissa.

Tervetuloa mukaan BounCen toimintaan! Odotan innolla näkeväni juuri sinut harjoituksissa!

 

Puh. 045 888 7338
S-posti: aleksi@bounce-espoo.fi