Aleksi Dahlman

Moi!

Olen Aleksi. Toimin BounCella harrasteryhmien ohjaajana. Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja (AMK) ja BounCella olen toiminut ohjaajana vuoden 2017 alusta lähtien.

Omaa lajitaustaa itselläni on judosta reilut 10 vuotta, myös aktiivisesti kilpaillen. Sen parista minulla on myös useita valmennuskoulutuksia käytynä, Voimisteluliiton trampoliinikoulutusten lisäksi. Ohjaajakokemusta minulla on eniten judosta, jossa olen ohjannut mm. lasten perus- ja jatkokursseja, aikuisten harjoituksia sekä kilpapainotteisia treenejä. Lisäksi olen ohjannut muita liikuntaryhmiä 4-vuotiaista senioreihin ja erityisryhmiin.

Vaikkei minulla ole omaa lajitaustaa trampoliinin parista, uskon judon ja koulutukseni kautta voivani tuoda uusia näkökulmia trampoliinivoimistelun harjoituksiin. Muun muassa erilaiset kehonpainoharjoitteet ovat itselleni tuttuja ja mieluisia.

Oman valmennusfilosofiani mukaan hyvä ohjaaja on yksilöllisiä tarpeita tukeva motivoiva kasvattaja, joka osaa luoda edellytykset voimistelijan itsensä kehittämiselle

Odotan innolla, että pääsen ohjaamaan harjoituksia ja tutustumaan teihin.

Treeni-iloa!

Salilla tavataan,
Aleksi
p. 045-8887338