Aleksi Dahlman

Moi!

Olen Aleksi. Opiskelen Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa Vierumäellä liikunnanohjaajaksi ja BounCella olen toiminut ohjaajana vuoden 2017 alusta lähtien.

Olen itse harrastanut judoa reilut 10 vuotta, myös aktiivisesti kilpaillen. Sen parista minulla on useita valmennuskoulutuksia käytynä. Ohjaajakokemusta minulla on judosta, jossa olen ohjannut mm. lasten perus- ja jatkokursseja, aikuisten harjoituksia ja kilpapainotteisia treenejä. Lisäksi olen ohjannut 5-6 -vuotiaiden nassikkapainia ja koulun kautta paljon erilaisia ryhmiä senioreista erityisryhmiin.

Vaikkei minulla olekaan omaa lajitaustaa trampoliinin parista, uskon Judon ja liikunnanohjaajaopintojen kautta voivani tuoda uusia näkökulmia trampoliinivoimistelun harjoituksiin. Muun muassa erilaiset kehonhallintaharjoitteet ovat itselleni tuttuja ja mieluisia. Vuoden 2017 alussa kävin trampoliinivoimistelun lajitaidon peruskoulutuksen ja sain hyvän pohjan uuden lajin ohjaamiseen. Käyn myös itse trampalla treenaamassa silloin tällöin, jotta opin yhä paremmin ymmärtämään liikkeiden hallintaa ja toteutusta hyppijän näkökulmasta (ja koska hyppiminen on kivaa!!).

Mitä painotan valmennuksessani? Liikunnan riemua, yhdenvertaisuutta ja avoimuutta.

Odotan innolla, että pääsen ohjaamaan uusia ryhmiä ja tutustumaan teihin.

Treeni-iloa!

Salilla tavataan,

Aleksi p. 040 566 7466