Moikka!

Olen Henna, 22-vuotias Helsingistä. Aloitan valmennuksen BounCessa, DMT-trampoliinivalmentajana, syyskaudella 2018. Olen itse harrastanut trampoliinivoimistelua nuorempana sekä myös kilpaillut lajissa. Voimistelukokemusta minulla on DMT-trampoliinista sekä yksilötrampoliinista.

Valmentajana olen motivoiva ja esimerkillinen roolimalli. Olen innokas oppiman uutta sekä olen sitä mieltä, että aina voi kehittää itseään. Valmentamisessa minulle on tärkeää, että tunneillani on hauskaa ja turvallista harrastaa. Otan jokaisen voimistelijan huomioon yksilönä ja pyrin heti ensimmäisestä kerrasta luomaan tunneilleni hyvän ja positiivisen ilmapiirin. Tavoitteenani on, että jokainen voimistelija tulisi treeneihin innoissaan ja lähtisi kotiin hymyssäsuin.

Koulutukseltani olen kaksoistutkinto merkonomi. Aiempaa valmennuskokemusta minulta löytyy (telinevoimistelusta ja trampoliinivoimistelusta) edellisestä seurasta vuodesta 2011 alkaen niin kilpa- kuin harrastepuoleltakin. Olen myös muun muassa käynyt kaikki kolme jumppakoulun koulutusta, DMT -kursseja, fyysisen valmennuksen koulutuksen, trampoliinin lajitaidon 1-tason sekä useita muita liikunnallisia koulutuksia. Omaan myös DMT- sekä yksilötrampoliinin tuomarikortin.

Minuun voi olla rohkeasti yhteydessä tai vaikka nykäistä hihasta hallilla, mikäli herää kysyttävää. Vastaan myös mielelläni DMT-harrastukseen liittyviin kysymyksiin.

Hallilla nähdään!

Aurinkoisin terkuin,

Henna Aaltonen
Puh. 050 413 2151
aaltonhh@gmail.com