Marleena Malkki

Hei! Olen Marleena, vuonna -85 syntynyt trampoliinivoimistelun valmentaja, kahden lapsen äiti ja kätilö Espoosta. Valmennan BounCessa kilpavoimistelijoita ja olen keskittynyt yksilö- ja synkrotrampoliinin valmennukseen. Kokemusta valmentajana on kertynyt yli 15 vuotta eri seuroissa pääkaupunkiseudulla. BounCen vahvituksena olen ollut koko seuran historian ajan. Kuulun BounCen hallitukseen ja minulla on kansallinen tuomarikortti.

Olen kouluttautunut monipuolisesti lajitaidoista ja psyykkisestä valmennuksesta aina urheiluvammojen ehkäisyyn. Valmennustyössäni tärkeimpiä periaatteitani ovat järkevä ja laadukas harjoittelu, kauaskantoisuus ja molemminpuolinen luottamus voimistelijan ja valmentajan välillä. Haluan kasvattaa voimistelijoistani itsenäisiä ja vastuullisia harjoittelijoita, jotka hahmottavat kovan harjoittelun moniuloitteisuuden.

Valmennustyössä parasta on tehdä pitkäjänteistä ja suunnitelmallista työtä yhdessä upeiden nuorten kanssa ja auttaa ja tukea näitä saavuttamaan omia isoja ja pieniä tavoitteitaan. On mahtavaa seurata voimistelijoiden yhdessä tekemisen iloa sekä onnistumisia kisoissa ja treeneissä. Nämä jos jotkut tuovat hurjasti lisää motivaatiota valmennustyöhön.

Omalla kilpaurallani saavutin mm. Suomen mestaruuden sekä Pohjoismaiden mestaruuskisoissa senioriluokan hopeaa.

Nähdään hallilla!

P. 045-1205112

marleena@bounce-espoo.fi

BOUNCE - Marleena