Marleena Malkki

Hei kaikki! Olen Marleena, vuonna -85 syntynyt trampoliinivoimistelun valmentaja ja kätilö Espoosta. Valmennan BounCessa kilpavoimistelijoita ja olen keskittynyt yksilötrampoliinivalmennukseen. Kokemusta valmentajana minulle on kertynyt noin 15 vuotta eri seuroissa pääkaupunkiseudulla. BounCen vahvituksena olen ollut koko seuran historian ajan.

Koulutuksiin olen osallistunut monipuolisesti aina lajitaidoista ja psyykkisestä valmennuksesta urheiluvammojen ehkäisyyn. Kolmena kesänä olemme voimistelijoideni kanssa olleet mukana Euroopan Voimisteluliiton trampoliinivoimisteluleirillä, joissa eurooppalaisten huippuvalmentajien avulla vahvistettiin erityisesti valmentajien osaamista. Valmentamisen lisäksi minulla on trampoliinivoimistelun kansallinen tuomarikortti. Olen toiminut Voimisteluliiton trampoliinivoimistelun 1- ja 2- lajitaitokoulutusten kouluttajana sekä liiton lajiasiantuntijaryhmässä vuosina 2012-2014. Kuulun myös BounCen hallitukseen.

Tällä hetkellä voimistelijani ovat 9-19 -vuotiaita ahkeria ja taitavia tyttöjä ja poikia, jotka kilpailevat kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Valmentamisessa hienoa on huomata oppineensa uusia tapoja opettaa liikkeitä voimistelijalle. Ehdottomasti parasta on kuitenkin nähdä voimistelijoiden harjoittelemisen ja yhdessä tekemisen ilon sekä onnistumiset kisoissa ja treeneissä, mitkä tuovat hurjasti lisää motivaatiota valmennustyöhön.

Omalla kilpaurallani saavutin mm. Suomen mestaruuden sekä Pohjoismaiden mestaruuskisoissa senioriluokan hopeaa.

Nähdään hallilla!

P. 045-1205112

marleena@bounce-espoo.fi

BOUNCE - Marleena