Milla Hokkanen

Moikka!

Olen 20-vuotias Milla. Trampan parissa olen ollut yli 7 vuotta, joista olen kisannut 4v. Kilpailen kansainvälisissä ja kansallisissa kisoissa, korkeimmassa luokassa. Tykkään trampoliinivoimistelusta, koska se on vauhdikasta ja hauskaa!

Syksyllä 2018 aloitan BounCen kilpailijoiden & harrastekisaryhmän vakituisen valmentamisen,  harrasteryhmien ohjaamisen ohella.  Olen käynyt Suomen voimisteluliiton Jumppakoulu-koulutuksen kolme kurssia ja keväällä 2015 suoritin ensimmäisen tason tuomarikoulutuksen. Käytynä on myös Tuomarikoulutus 2. Omat vakituiset ryhmäni sain syksyllä 2014. Syksyn 2016 aikana kävin Suomen Voimisteluliiton 2-tason valmentajakoulutuksen. Lisäksi olen käynyt fyysisen valmennuksen koulutuksen, valmennuksen suunnittelu -koulutuksen ja DMT-koulutuksen.

Olen valmentajana positiivinen, kaikkia kannustava ja innokas oppimaan uutta! Minua näkee salilla kaikkina päivinä viikosta paitsi perjantaina. Ohjaamisessa minulle on tärkeintä, että kaikilla lapsilla on hauskaa treeneissä. Nähdään hallilla! 🙂

 

Milla p. 040-515 6606