Milla Hokkanen

Moikka!

Olen Milla. Trampan parissa olen ollut yli 7 vuotta, joista olen kisannut 4v. Kilpailen kansainvälisissä ja kansallisissa kisoissa, korkeimmassa luokassa. Tykkään trampoliinivoimistelusta, koska se on vauhdikasta ja hauskaa!

Olen toiminut BounCen ohjaajana syksystä 2014 lähtien. Syksyllä 2018 aloitin BounCen kilpailijoiden vakituisen valmentamisen harrasteryhmien ohjaamisen ohella.  Olen käynyt Suomen voimisteluliiton Jumppakoulu-koulutuksen kolme kurssia ja keväällä 2015 suoritin ensimmäisen tason tuomarikoulutuksen. Käytynä on myös Tuomarikoulutus 2. Syksyn 2016 aikana kävin Suomen Voimisteluliiton 2-tason valmentajakoulutuksen. Lisäksi olen käynyt fyysisen valmennuksen koulutuksen, valmennuksen suunnittelu ja seuranta -koulutuksen ja DMT-koulutuksen.

Olen valmentajana positiivinen, kaikkia kannustava ja innokas oppimaan uutta! Minua näkee salilla kaikkina päivinä viikosta paitsi perjantaina. Ohjaamisessa minulle on tärkeintä, että kaikilla lapsilla on hauskaa treeneissä. Nähdään hallilla! 🙂

Milla p. 040-515 6606
milla@bounce-espoo.fi