Nea Perälä

Moi!

Olen 18-vuotias Nea ja olen harrastanut trampoliinivoimistelua kuusi vuotta, joista kilpaillut kansallisella ja kansainvälisellä tasolla kolme. Omaan lajitaustaani kuuluvat myös rytminen ja joukkuevoimistelu. Itse innostuin trampoliinivoimistelusta, koska se on vauhdikas ja haastava laji, jossa pääsee helposti ylittämään itsensä ja voittamaan pelkoja, eikä ensivaikutelma ole vielä tässäkään vaiheessa  muuttunut!

Olen valmentanut BounCella syksystä 2015 ja omat ryhmäni sain keväällä 2016, jolloin kävin myös voimisteluliiton Jumppakoulu-koulutukset. Tällä hetkellä olen ensimmäisen tason tuomari ja suorittanut voimisteluliiton ohjaajakoulutuksen ykköstason, johon kuuluvat esimerkiksi lajitaitokoulutus trampoliinivoimistelusta sekä fyysisen valmennuksen koulutus. Elokuussa 2018 aloitan harrasteryhmien lisäksi kansallisen kilparyhmän sekä harrastekilparyhmän valmennuksen.

Ohjaajana minulle tärkeintä on se, että kaikenikäiset voimistelijat voivat oppia uutta turvallisessa ja innostavassa ympäristössä. Nähdään salilla!

Nea p. +358 40 3561605