Hei, olen Peppi 20 v ja aloitan valmentamisen BounCella syksystä 2018 lähtien.

Aiemmassa seurassani (Tampereen Voimistelijat) olen toiminut reilun 3 vuotta trampoliiniohjaajana: roolini ovat vaihdelleet apuvalmentajasta vastuuvalmentajaan sekä harrasteohjaajasta kilpavalmentajaan. Minulla on kokemusta kaiken ikäisten valmentamisesta – 6-vuotiasta voimistelukoululaisista aikuisvoimistelijoihin. Eri-ikästen ja -tasoisten voimistelijoiden ohjaaminen on opettanut minulle ryhmän tarpeisiin mukautumisen tärkeyden.

Erityisen tärkeää valmentamisessa minulle on vuorovaikutus voimistelijan ja valmentajan välillä. Tehtäväni on olla ystävä ja roolimalli, joka saa jokaisen voimistelijan yksilöllisen potentiaalin esille. Haluan käyttää kaikkia mahdollisia tiedonjyväsiä valmentamisessa, jonka vuoksi olen aina utelias oppimaan toisilta sekä opiskelemaan myös valmentamisessa tarvittavaa tietoa lasten psyykkisestä kehityksestä. Pidän huolen siitä, että minun kanssani kaikki tuntevat tulevansa huomioiduksi.

Olen käynyt Jumppakoulu- ja Trampoliinivoimistelun lajitaito 1 -koulutukset vuonna 2016. Tänä syksynä 2018 tulen käymään muun muassa Fyysisen valmentamisen peruskurssin ja Trampoliinin 1. tason tuomarikurssin. Itselläni on usean vuoden kilpailutausta trampoliinivoimistelusta ja yleisurheilusta.

Toivottavasti törmätään hallilla!

 

p. 044 316 0900
sp: peppi@bounce-espoo.fi