Taru Hirvensalo

Olen Taru, 18-vuotias lähihoitajaksi kaksoistutkinnolla opiskeleva tyttö Espoosta. Minulla on itselläni trampoliinivoimistelusta noin kolme ja puoli vuotta kokemusta, joista 2 vuotta vietin harrasteryhmissä ja 1,5 vuotta kilpailin lajissa. Lajin ohjaamisesta ja valmentamisesta löytyy kokemusta kaksi ja puoli vuotta.

Aloitin ohjaamaan ryhmiä sijaisena keväällä 2014. Kesän aikana avustin myös leireillä ja syksystä 2014 lähtien olen ohjannut ryhmiä säännöllisesti. Lisäksi sijaistan ohjaamisen ohella tarvittaessa muita ohjaajia. Vuoden 2016 alussa aloitin myös uuden esikilparyhmän valmentamisen, mikä on ollut minulle erittäin opettavaista ja mielekästä puuhaa.

Kävin syksyllä 2014 Suomen Voimisteluliiton Jumppakoulu -koulutuksen, jolla aloitin kouluttautumiseni ohjaajana. Olen suorittanut voimisteluliiton ensimmäisen tason valmentajakoulutuksen, johon kuuluu lajitaidon lisäksi fyysiseen valmentamiseen ja valmennuksen suunnitteluun liittyvät koulutukset. Minulta löytyy myös trampoliinivoimistelun kansallinen tuomarilupa ja olen toiminut tuomarina vuodesta 2015 lähtien lähes kaikissa lajin kilpailuissa pienemmistä kisoista SM-kilpailuihin. Syksyllä 2016 suoritin Suomen Voimisteluliiton tason 2 valmentajakoulutukset.

Tärkeintä ohjaamisessa minulle on, että kaikilla on hauskaa ja hyppiminen on turvallista. Haluan antaa harrastajille mahdollisuuden kehittyä oman tasonsa ja halunsa mukaan. Uskon, että positiivinen valmennustyylini lisää lasten motivaatiota uuden oppimiseen. Olen myös innokas kehittymään ohjaajana sekä valmentajana.

Tervetuloa hyppimään!  🙂

Taru p. 044-5609585