Taru Hirvensalo

Olen Taru ja tällä hetkellä tuuraan Bouncella kilpa- ja harrasteryhmien valmentajia ja ohjaajia sekä toimin seuran tuomarina kilpailuissa. Minulla on itselläni trampoliinivoimistelusta noin kolme ja puoli vuotta kokemusta, joista 2 vuotta vietin harrasteryhmissä ja 1,5 vuotta kilpailin lajissa. Lajin ohjaamisesta ja valmentamisesta löytyy kokemusta kaksi ja puoli vuotta.

Aloitin ohjaamaan ryhmiä sijaisena keväällä 2014. Kesän aikana avustin myös leireillä ja syksystä 2014 lähtien olen ohjannut ryhmiä säännöllisesti. Lisäksi olen sijaistanut tarvittaessa muita ohjaajia. Vuoden 2016 alussa aloitin myös uuden esikilparyhmän valmentamisen, mikä on ollut minulle erittäin opettavaista ja mielekästä puuhaa. Kesällä 2017 siirryin valmentamaan pelkkiä kilparyhmiä ja siitä eteenpäin keskityin vain niihin.

Kävin syksyllä 2014 Suomen Voimisteluliiton Jumppakoulu -koulutuksen, jolla aloitin kouluttautumiseni ohjaajana. Olen suorittanut voimisteluliiton ensimmäisen tason valmentajakoulutuksen, johon kuuluu lajitaidon lisäksi fyysiseen valmentamiseen ja valmennuksen suunnitteluun liittyvät koulutukset. Minulta löytyy myös trampoliinivoimistelun kansallinen tuomarilupa ja olen toiminut tuomarina vuodesta 2015 lähtien lähes kaikissa lajin kansallisissa kilpailuissa pienemmistä kisoista SM-kilpailuihin. Syksyllä 2016 suoritin Suomen Voimisteluliiton tason 2 valmentajakoulutukset.

Minulle tärkeintä valmentamisessa on positiivisen ja turvallisen urheiluympäristön varmistaminen, hauskuus, laadukas valmennus ja hyvät kokemukset.

Tervetuloa hyppimään!  🙂

Taru p. 044-5609585