Väinö Lallukka

Hei! Olen 16-vuotias Väinö ja olen uusi lisäys BounCen ohjaajakaartiin. Oma taustani tulee parkourin ja freerunningin puolelta, jota on kohta neljä vuotta tullut harrastettua. Varsinaista trampoliinivoimistelutaustaa minulla ei ole, mutta trampoliinilla hyppiminen ja muu temppuilu on ollut aina lähellä sydäntä ja erilaiset voltit ovat omia suosikkejani.

Ohjaajataustaa ja kokemusta löytyy puolitoista vuotta parkourohjaajana toimimisesta entisellä asuinpaikkakunnallani. Olen käynyt kaksi voimisteluliiton koulutusta ja oman lajin koulutuksia ohjaamisesta ja liikkeiden opetuksesta.

Keväällä 2018 sijaistan ja avustan tunteja, kesällä toimin leiriohjaajana ja syksyllä vastuulleni siirtyy omia ryhmiä. Ohjaajana pyrin antamaan uusia ideoita ja inspiraatioita harrastajille, ja myös muille ohjaajille. Harjoituksissa tärkeää on omasta mielestäni hauska ja tehokas oppiminen. Rohkaisen kaikkia opettelemaan uusia taitoja ja rakastan erilaisten haasteiden keksimistä ja antamista harjoittelijoille ja olen mielelläni itsekin toiminnassa mukana.

Väinö p. 045 1367361