Väinö Lallukka

Hei! Olen 16-vuotias Väinö ja olen uusin lisäys BounCen ohjaajakaartiin. Oma taustani tulee parkourin ja freerunningin puolelta, jota on neljä vuotta tullut harrastettua. Varsinaista trampoliinivoimistelutaustaa minulla ei ole, mutta trampoliinilla hyppiminen ja muu temppuilu on ollut aina lähellä sydäntä ja erilaiset voltit ovat omia suosikkejani.

Ohjaajataustaa ja kokemusta löytyy puolitoista vuotta parkourohjaajana toimimisesta entisellä asuinpaikkakunnallani. Olen käynyt kaksi Voimisteluohjaajan startin ja Voimistelukoulu-koulutuksen ja oman lajin koulutuksia ohjaamisesta ja liikkeiden opetuksesta. Syksyn 2018 aikana suoritan lajitaito 1 -koulutuksen, fyysisen valmennuksen perusteet ja tuomari 1 -koulutukset.

Keväällä 2018 sijaistin ja avustin tunteja, kesällä toimin leiriohjaajana ja syksystä 2018 alkaen vastuullani on omia ryhmiä. Ohjaajana pyrin antamaan uusia ideoita ja inspiraatioita harrastajille, ja myös muille ohjaajille. Harjoituksissa tärkeää on omasta mielestäni hauska ja tehokas oppiminen. Rohkaisen kaikkia opettelemaan uusia taitoja ja rakastan erilaisten haasteiden keksimistä ja antamista harjoittelijoille ja olen mielelläni itsekin toiminnassa mukana.

Väinö p. 045 1367361